Avansat în grad de cow-boy-ul Băse, Marcel Opriş şeful Serviciului de

Telecomunicaţii Speciale sfidează ziaristele care au mirosit afacerea:

„- Ba pe-a mumii voastre, fă! După ce lege mă întrebaţi voi pe mine?”

 

FRAUDA ELECTORALĂ CU NUME DE COD „TAURUL”

 

Delir, aiureală, sminteală, dezordine, absurditate, într-un cuvânt degradare morală fără precedent. Aşa a ajuns România condusă ca un grajd de vite de Băse cow-boy-ul avansat de „Secu” prin anii 1980 la Anvers! Am ajuns ţara lui „ba pe-a mătii” iar hărmălaia a cuprins patria lui Dracula mai abitir decât atunci când, noi copiii, ne înjuram de Crăciun ridicând a ameninţare colindele: „Pe mă-ta măăăăăă!”, „Ba pe-a mă-ti măăăăăă!”, „Ba pe-a mă-ti că-i mai brează şi cântă la bobotează! Hă, hă, hă, hăăăăăăăăă!”  

România, ţara manelelor şi a prostului gust, ajunsă pe mâna unor jefuitori de ţară nu mai este demult România „poporului”, România „românilor” aşa cum clamează preşedintele Băse şi gaşca lui de boci pupincurişti! Am spus mereu că ţara noastră este condusă de voievozii imperiului austriac prin diversiuni care vin prin toate canalele media după reguli precise: „să se creeze teme false care să ducă în final la consolidarea puterii politice a partidului propriu, la câştigarea alegerilor şi la sprijinirea capitalului străin întru prosperitatea firmelor la care sunt parte şi oamenii noştri”.

Am spus-o în câteva articole din ultimii doi ani şi nu m-a crezut nimeni. Iar acum nenorocirea s-a produs: grupul care ne-a procopsit cu acordurile PSAL, grupul Băsescu, Stolojan, Stoica, Berceanu (de Decebal Remeş s-au descotorosit!) care s-a aflat la cârma privatizărilor firmelor româneşti, grupul care ne-a împrumutat pentru prima dată la FMI iar acum se pregăteşte să dea lovitura mortală ţării noastre prin alt împrumut de zeci de miliarde de dolari, a câştigat alegerile. Da, le-a câştigat! Scriu în vremea altei diversiuni: „renumărarea voturilor nule”. Putea inova „Curtea Constituţională” o altă găselniţă mai infailibilă decât asta? Vă asigur că nu se va găsi nimic printre acele voturi care să incrimineze „fraudarea alegerilor” pentru că realitatea fraudării alegerilor trebuie căutată în cu totul altă parte şi constă în multe strategii antiromâneşti secrete printre care şi una de valoare istorică care circulă ca un comunicat „pe sub mână”, exact ca în vremea securităţii lui Ceauşescu:

„Mai mulţi angajaţi ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) Satu Mare, afirmă că în data de 6.12.2009, începând cu ora 13.40, moment în care Mircea Geoană îl depăşea cu mai mult de 5 procente  pe Traian Băsescu, a fost pus în aplicare un plan de rezervă (planul B), la ordinul generalului Marcel Opriş, şeful STS, şi sub coordonarea vicepreşedintelui PDL Adriean Videanu.

Concret, STS Satu Mare a avut o derivaţie secretă din schema STS conectată la un server din sediul central al PDL din Aleea Modrogan, având numele de cod „Taurul”. Toate judeţele au avut derivaţie din reţeaua principală, mai puţin municipiul Bucureşti.

Potrivit surselor STS, în noaptea de 6 spre 7 decembrie, la ora 3,15,  toate derivaţiile au fost dezafectate sub directa supraveghere a generalului Marcel Opriş, fiecare judeţ decuplându-se pe rând după ce s-au închis şi cheile pe datele finale. Despre acest fapt ştiu doar şefii judeţeni ai STS şi cadrele tehnice, respectiv, doi subofiţeri care au realizat conexiunile. Toate conexiunile au fost operaţionale cu data de 06.12.2009, ora 1,30.

Afirmaţia că toate datele au fost transmise prin intermediul telefoanelor mobile şi a telefonului guvernamental (T.O.) este falsă, deoarece toate datele au fost transmise electronic simultan cu cele oficiale. STS a avut inclusiv „spioni” de alarmă care semnalau acustic şi vizual depăşirea în procente a unuia sau altuia dintre candidaţi.”

Fraudarea alegerilor de către Băsescu mai constă şi în alte stratageme ilegale în orice stat democratic:

-          Folosirea structurilor MAE pentru câştigarea voturilor din străinătate prin amplasarea de secţii de votare acolo unde favorit era el;

-          Folosirea informaţiilor serviciilor secrete pentru a crea diversiuni „gen Vântu” (se ştie că sub ameninţări, acesta a participat la  discreditarea contracandidatului Gioană chemându-l acasă la el cu o zi înainte de confruntarea finală, de la televiziune, cu Băsescu);

-          Dirijarea diversionistă a voturilor populaţiei în favoarea sa prin tema adiacentă „reducerea numărului de parlamentari şi a trecerii la parlament unicameral” introdusă abuziv de preşedinte, prin prerogativele sale, în alegerile prezidenţiale;

-          Folosirea structurilor serviciilor secrete pentru demontarea „capcanelor” întinse de adversari, a se vedea „demonstrarea falsului” în filmul prin care i-a „ars un dos de labă” unui copil;

-          Infiltrarea unor ziarişti tip Turcescu şi Hurezeanu (acesta este în slujba capitaliştilor austrieci şi a cozilor lor de topor din România, de mai mulţi ani!) în poziţii cheie care să-l favorizeze atunci când e cazul (De ex., la secvenţa cu „jurământul pe biblie”, Turcescu a intervenit ca Gioana să-i nominalizeze pe „moguli” însă în cazul lui Băsescu s-a mulţumit să-i accepte diversiunea că „n-a dat cu pumnul”. O întrebare normală „nici cu dosul palme-i?” i-a "scăpat" limbutului de Turcescu, devenind subit mut pentru ca i-ar fi fost foarte defavorabilă lui Băsescu!)  infiltrându-se în „emisiuni cheie”;

-          Nu pe ultimul loc, folosirea fără limită a unor sume imense de bani pentru campania electorală a lui Băsescu (panouri imense, afişe pe toţi stâlpii de telefoane şi de electricitate ai ţării) redirijarea frauduloasă a unor fonduri în favoarea instituţiilor de stat care contribuie disimulat la campania lui electorală (amintiţi-vă de cele 22000 de telefoane mobile pentru secţiile de votare, de întreaga infrastructură de helicoptere, avioane, autocare şi maşini de protocol puse în slujba lui Băsescu, nu pentru vreo vizită oficială ci, pe faţă, pentru campania electorală proprie).

 A avut dreptate Băsescu: printr-o fraudă de neimaginat, cu instituţii de stat puse în slujba lui şi cu sume de bani nelimitate deturnate pentru campania electorală proprie, de ce ne-a fost frică n-am scăpat! El se referea la politicieni prin afişul acela ilegal cu mesaj demenţial dar în realitate „a ciuruit”, cum se exprima el în nebunia lui perpetuă, poporul român.

„Românii” pe care la aceste alegeri i-a „ciuruit” din picioare Băsescu, vor trebui să plătească încă două decenii răul pricinuit de comunistul Băsescu, după ce abia plătiseră lumii întregi ruşinea ascunderii sub preş a „teroriştior” lui Iliescu şi a crimei lui la vedere, uciderea soţilor Ceauşescu într-un „proces” de mai mare râsul.      

 Ion Ilici Iliescu, un membru al CC al PCR şi Măria Sa Băse Traian, un ministru din guvernul comunist dinainte de 1989, sunt stafiile ce umblă perpetuu prin neagra noapte care s-a lăsat peste biata noastră Românie acum două decenii!

Iar în cinismul lor, o să-i vedem de Crăciun şi de anul nou 2010, că ne vor ura iar „La mulţi ani”!

Adică la mulţi ani aşa cum suntem azi: fără bani, fără buget, fără guvern şi fără ţară!

 

 

NOTĂ:

Informaţiile din acest articol au fost confirmate de alte articole care au apărut în anii 2010-2012. De pildă,

http://cleptocratia.blogspot.com/2012/01/dezvaluiri-cum-se-fura-alegerile-in.html

din care extragem:

„Conducerea PDL şi Traian Băsescu au avut timpul necesar să întoarcă rezultatul alegerilor cu voturi fictive din străinătate. Aceste voturi nu au putut fi niciodată numărate. Generalii numiţi de Traian Băsescu la conducerea STS au primit sarcina să rezolve această problemă. Este vorba de 3 generali care s-au ocupat de monitorizarea alegerilor: Marcel Opriş (director STS), Corneliu Grigore (prim-adjunct al directorului STS, managerul liniei de urgenţă 112) şi Ioan Balaure (directorul adjunct pe probleme economice al STS). După executarea ordinelor primite de la Cotroceni, generalul cu două stele Corneliu Grigore a mai primit o stea şi a fost trecut în rezervă.

 

Au fost concepute planurile de protecţie contrainformativă prin care Traian Băsescu a dispus demararea operaţiunilor de bruiaj online, pe bani publici, încă din luna septembrie a anului 2008. Consilierii loiali au fost însărcinaţi cu crearea unui departament secret pentru protejarea imaginii miniştrilor PDL şi a preşedintelui, pe Internet. Angajaţii acestui serviciu privat, plătit din banii Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, trebuie să pornească o campanie agresivă împotriva celor ce îl blamează pe Traian Băsescu, sau să posteze pe Internet tot felul de comentarii, care să schimbe sensul informaţiilor negative despre acesta din articolele de presă. Sînt vizate în principal marile ziare cu domenii de Internet, agenţiile de presă, blogurile de atitudine care înregistrează trafic etc. Serviciul nu se află în clădirea Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, dar de el se ocupă direct unul dintre consilierii personali ai Elenei Udrea, respectiv Ana Maria Topoliceanu.

 

În 2009, am asistat la o fraudă prefabricată, cu CNP-uri inventate, cu voturi ale morţilor, cu semnături în fals, cu Procese Verbale falsificate, cu rezultate inversate, cu mită în sediile electorale şi un proces electoral dirijat. Agenţii STS, SRI şi SIE ai lui Băsescu, ajutaţi de americani şi de agenţii SISROM din afara ţării, au cumpărat, au furat şi dirijat sute de mii de voturi, pentru ca rezultatele să corespundă cu cele din softul comandat de Traian Băsescu, cu 4 minute înainte de exit-poll-uri, live, în faţa naţiunii. Autoritatea Electorală Permanentă, din obedienţă faţă de stăpîn, a muşamalizat informaţia că au fost aproape 14.000 de votanţi multipli, sau că au existat numeroase Procese Verbale măsluite, cu rezultate inversate în favoarea lui Traian Băsescu.

 

Referitor la agentul american Harry Giknavorian, acesta are relaţii strînse cu Mafia ţigănească şi cu Serviciul Secret al romilor, pe care îl finanţează din fondurile de stat americane ale CIA. Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor – SISROM este un serviciu secret, protejat şi de către Traian Băsescu şi camarila sa din SRI. Acesta este folosit la controlarea clanurilor şi a grupărilor infracţionale, prin regizarea unor scandaluri între bande. SISROM-ul îl ajută pe Traian Băsescu să cumpere voturi în cadrul etniei (vezi Clanul Bercea Mondialul).

 

Serviciul Secret al ţiganilor are, în principal, menirea „să apere interesele şi drepturile etniei romilor, precum şi dezvoltarea unei reţele de informare şi comunicaţii interne şi externe“. El colaborează cu toate Serviciile Secrete clasice, respectiv: Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, structurile de informaţii ale Ministerului de Interne, INTERPOL şi EUROPOL. SISROM, avînd centrul la Bucureşti, funcţionează după reţeta clasică a structurilor de informaţii. Îşi desfăşoară activităţile „în paralel cu serviciile secrete existente şi dă raportul către U.M. 0215 (Serviciul de informaţii şi protecţie a cadrelor din Ministerul de Interne)”. Ca structură informativă, SISROM se ocupă de culegerea de informaţii din domeniile social, politic, cultural şi economic, cu accent pe următoarele problematici: emanciparea socială şi formele de dialog cu organizaţiile non-guvernamentale. Are constituite reţele de informatori, care culeg date şi informaţii din teritoriu. Acestea sunt transmise, apoi, sub formă de Note informative, dar şi de informaţii brute, direct lui Traian Băsescu. ,,Părinţii” acestui sistem sînt Virgil Măgureanu şi Ioan Talpeş, care au înţeles rostul SISROM, permiţînd înfiinţarea lui fără a-i crea probleme. Administraţia Prezidenţială a lui Traian Băsescu a acordat girul membrilor acestei structuri.

 

Spionajul Rrom SISROM - Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor din România este o structură particulară, iniţiată şi condusă discret de acelaşi Virgil Măgureanu. Acest Serviciu Secret ilegal, care funcţionează sub protecţia lui Traian Băsescu, a camarilei din SRI şi cu ajutorul oamenilor SIE de la Ambasadele României din marile capitale europene, a schimbat rezultatul alegerilor din exteriorul României, prin implicarea sa activă în direcţionarea voturilor etniei rome din Spania, Italia şi Franţa către candidatul Traian Băsescu.”

Citiţi mai departe…

Citiţi şi alt articol despre Telefoanele mobile

 

 

 

13 dec. 09

Prof. Nicolae N. Tomoniu

Articol scris pentru revista Publicaţiile ARP

 

 

 

 

---

Restartare site

 

  Alte ARTICOLE

---

 

Site www.tomoniu.ro

 

© Copyright Fundaţia Tismana – 2006

Aici situl „Cu noi găsiţi orice!”

 

Conversaţi cuminţi aici: pareri@tomoniu.ro