Băsescu către Sarkozy: „- Stai cuminte! După ce termin războiul contra României ne împrietenim iar.”

 

- MOTO -

„Serviciile Secrete ale României nu mai există decât pe hârtie. Ele au fost, din 2005 încoace, odată cu venirea la putere a căpitanului Băsescu, decapitate, dispersate, distruse, asaltate de O SUTĂ TREIZECI DE MII de lucrători aduși de aiurea, neprofesioniști, sub așa-zisa „reorganizare” dictată de președintele RUȘINII NAȚIONALE. Generalul (r) SIE, Adrian ISAC, unul din cei mai redutabili ofiţeri de informaţii pe care i-a avut România (cu adevărat intelligence), care a condus mai multe direcţii din Serviciul de Informaţii Externe, generalul (r) Francisc RADICI, un alt mare profesionist care a condus ani întregi Serviciul Secret al Armatei, generalul (r) Gabriel NAGHI, o altă valoare din sfera intelligence, fost șef al SPP, generalul (r) Virgil ARDELEAN, fostul șef al DGIPI, au reprezentat ultimele redute ale serviciilor secrete românești și, odată cu îndepărtarea lor comandată de „Palat”, România a devenit sat fără câini, fără legi, fără apărare. Acești patru generali - și nu dintre cei cu stele de tablă care se foiesc în jurul lui Băsescu – reprezintă, pentru România, echipa de aur a Serviciilor Secrete, patru vârfuri care au făcut istorie și care au fost îndepărtați, rând pe rând, din viața profesională și chiar socială a țării, de către actualul președinte, cu sprijinul nemijlocit al lui Ioan Talpeș, Florian Coldea și Gabriel Oprea, trei „ofițeri” de tinichea ce au primit și executat ordinul de a distruge SIE, SRI, DGIPI, DGIA, SPP. În curând, Exploziv-News va prezenta o radiografie dură a situației actuale din toate aceste servicii secrete, precum și cauzele - și, mai ales, MODUL - în care generalii ISAC, RADICI, NAGHI, ARDELEAN au fost „lucrați” de două haimanale, un ofițeraș angajat pe pile în SRI, ajuns maior la Antitero și promovat de Băsescu, ca recompensă, la gradul de general, uns și adjunct al SRI (Florian Coldea), alături de un ospătar (Gabriel Oprea), ridicat și el la grad de general de patru stele, de același trădător național Băsescu, la cererea unui spion FSB.”

Simona FICA,  20 Mai 2010, „Exploziv-news” (  http://www.exploziv-news.ro/audio-exploziv/475-florian-coldea-licheaua-care-a-distrus-serviciile-secrete-ale-romaniei.html )

 

Zâmbete germano-române de-a lungul istoriei

 

VEŞNICA INTOARCERE ROMÂNEASCĂ A ARMELOR

 

 

Serviciile secrete ale României nu mai sunt demult ale României ci ale unui grup antiromânesc sprijinit de marile puteri care prin instituţii transfrontaliere cum ar fi BM - Banca Mondială, BERD sau FMI, învârt capitalul mondial după bunul lor plac. Aşa cum scriam eu, încă din anul 2007, în „Războiul marilor oligarhii”, grupul antiromânesc de implementare a programului pentru ajustarea sectorului privat, PSAL – 2 (start la 27 aprilie 2000) avea în componenţă: Traian Băsescu, preşedinte al comitetului de implementare, şcolit de CIA înainte de 1989 la Anvers, Teodor Stolojan spion al Băncii Mondiale, Valeriu Stoica racolat al spionajului germano-austriac, căposul finanţist Decebal Traian Remeş şi Radu Berceanu ministrul gropar al industriei româneşti. Ei plecau în războiul lor antinaţional imediat după declaraţia de independenţă din 20 martie 2001, a lui Adrian Năstase: „"Nu avem nevoie, în realitate, de un acord cu F.M.I. România a depăşit această dificultate şi rezervele Băncii Naţionale sunt suficiente pentru a asigura funcţionarea bugetului".

 Ce s-a întâmplat de atunci, s-a văzut! Serviciile secrete ale României pavoazate în media cu gazetari ai serviciilor secrete străine cu mare impact la public, (vezi gaşca lui Emil Hurezeanu) după ce reuşiră să discrediteze guvernul Năstase şi să spargă PNL - pentru ca trădătorii să fie cooptaţi în conducerea unui nou partid PD-l ce promitea mult mai mulţi bani - reuşiră performanţa consolidării acestuia şi realegerea maleficului Băsescu prin operaţiunea cu numele de cod „Taurul”.

Odată reales însă ca un voievod de boieri-trădători, Băsescu îşi îngropă principalii artizani şi „meseriaşi” ai noului stat feudal România. În serviciile secrete şi în ministere, ţara cunoscu o epurare fără precedent fiind scoşi de la naftalină vechii securişti ai lui Ceauşescu. Epurările din anii 1948-1950 pălesc ca organizare faţă de ceea ce s-a întâmplat la un an de când PDL-ul băsescian conduce de capul lui, sprijinit de trădătorii altor partide, trădătorii unguri de ţară şi grupul minorităţilor naţionale devenit şi el peste noapte antiromânesc.  

După douăzeci de ani de la evenimentele din 1989, apocalipsa poporului român este în momentul ei culminant. Ea aduce teroare, groază, spaimă, frică provocată intenţionat prin ameninţări sau prin alte mijloace de intimidare. Asuprirea bazată pe această intimidare, timorare, înfricoşare a mass-mediei, a partidelor politice, a puterii judecătoreşti, a patronatului, s-a instalat în România, parcă definitiv.

Sunt lansate legi de „reformare a statului” pe termen lung de parcă s-ar fi instalat în ţară pe vecie Voievodatul lui Băşescu şi guvernele lui de boci. Cum vor putea oare supravieţui aceste legi? Pentru că enormităţile de tâmpenii oficiale numite legi şi ordonanţe de urgenţă „reformatoare”, emise de bocii Marelui Malefic, vor trebui schimbate imediat după alternarea la putere. Si va fi alternare la putere pentru că nimic nu mai merge în ţara asta, instituţiile statului sunt vraişte. Vezi sistemul educativ care este „reformat” pentru că nu se mai cheamă educativ ci „educaţional” iar în fruntea lui are un ministru cu mai puţine clase decât chiar hulita Suzana Gâdea a lui Ceauşescu, vezi şi sistemul medical care face mai mulţi morţi pe minut decât nou născuţi, care nou născuţi, nici ei nu sunt siguri ca vor împlini anul.

Aşa au fost aleşi pe sprânceană toţi reprezentanţii acestui partid băsescian de trădători, balastul altor partide care le pregăteau debarcarea datorită incompetenţei. Vezi finanţistul Vlădescu pe care ministrul liberal Vosganian l-a dat afară şi l-au luat anticonstituţionalii Băşescu şi Boc, de prea bun faţă de nulitatea Pogea.

Până una-alta însă, „toţi tâmpiţii şi guşaţii astei naţii”, cum zicea Eminescu, ne conduc spre disperarea întregului popor. Pentru că aşa a fost împărţită România: o gaşcă capabilă să justifice orice tâmpenie băsist - bocistă ca pe o mare realizare - de o parte - şi poporul român pe de altă parte, care se uită năuc cum poate un om normal la cap să spună atâtea minciuni pe secundă încât te gândeşti că activiştii fostului partid PCR, erau mici copii faţă de jefuitorii actuali.

Gaşca pedelistă de azi nici măcar nu e conştientă unde duc România grupul antiromânesc Băsescu, Stolojan, Stoica, şi alţi „vechi”, alături de noii căzuţi în plasa dirijorilor capitalului mondial, binecunoscuţii Boc, Berceanu, Videanu şi Blaga.

S-a consumat zilele acestea încă o verigă din scenariul pe care Băsescu, Stolojan, Stoica l-au pregătit României: sub masca publică a unei intenţii frăţeşti de a sprijini România, Agela Merkel l-a pregătit pe Băsescu pentru etapa următoare de trecere a României sub comanda directă a reprezentanţilor capitalului germano-austriac, implantaţi în forurile de conducere ale UE.

Coana Europa s-a săturat de Băsescu şi gaşca lui. La Paris, Nicolas Sarkozy i-a băgat lui Băsescu în sân ţiganii şi i-a spus franc „- Plecaţi! Să nu mai aud de voi! V-aţi întors în secolul trecut, când arătând spatele Franţei, v-aţi dat cu Germania…”

 Aşadar, scenariul Cucoanei Europa, căreia îi pute la nas România, a răsuflat. Publicaţia germană Spiegel, înainte de a-l dezvălui, se ţine cu mâinile de cap ce scandal politic va fi curând în Parlamentul European. Scenariul sună astfel:

„Pentru a evita repetarea situaţiei când Germania a fost nevoită să plătească pentru excesele bugetare ale Greciei, cancelarul german Angela Merkel pregăteşte un set de reguli care ar legifera procesul de intrare în insolvenţă a ţărilor din zona Euro care se confruntă cu probleme bugetare.”

Setul de reguli propus de Angela Merkel urmăreşte ca, în cazul insolvenţă efectivă a unui stat din zona Euro, partea principală a eforturilor de redresare a situaţiei şi consecinţele negative sa revină statului în cauză şi investitorilor care au cumpărat obligaţiunile statului respectiv.

Dar cum statul este deja mort pe blană iar investitorii vor trebui sa accepte faptul ca pierd din sumele investite în obligaţiunile statelor insolvente, aceştia vor forţa statele să accepte o guvernare externă care le va decide politica economică. In acest fel, Germania urmăreşte ca statele din zona Euro care nu îşi rezolvă problemele legate de deficitele bugetare să-şi piardă efectiv suveranitatea.

Spiegel mai notează că Ministrul german de Finanţe, Wolfgang Schauble, susţinând pe Angela Merkel, a declarat că “trebuie să facem în aşa fel ca, în situaţii extreme, statele să poată fi declarate insolvente”.

Este evident că nemţii lui Merkel nu vor să pună zona Euro în pericol şi o declară deschis. Mai bine să conceapă un program de dezintegrare a României din afară, pentru ca în final ţara să-şi piardă suveranitatea.

Programul de insolvenţă a ţării noastre a început odată cu instalarea la putere a băsescului prin diversiunea rocadei Stolojan – Băsescu la funcţia de preşedinte al României. Numai să fi privit uităturile lor de pe afişe şi al şaptelea simţ vă spunea că sunt trădători! Au răzbit totuşi şi a urmat o înlăturare a tuturor specialiştilor din ministere lăsând România pe seama unor marionete de moment, cunoscuţi, rude şi chiar directori analfabeţi în sectorul energetic, care habar n-au câţi waţi are megawatul. Serviciile secrete au cunoscut de asemenea epurări drastice, fiind alimentate cu vechii oameni ai securităţii ceauşiste sau cu odraslele lor pentru a părea un serviciu „întinerit”.

Trusturile de presă deşi par „de partea poporului” practic sunt dirijate subtil din străinătate, prin redactori bine acoperiţi. Dar şi inconştient, prin strategiille serviciilor secrete conduse de la Cotroceni. Spre exemplu, Băsescu lansează diversiunea că două trusturi de presă sunt controlate de „mogulii” Vântu şi Voiculescu tocmai pentru a radicaliza jurnaliştii de acolo. În acest fel, „Antena 3 TV” şi „Realitatea TV” au ajuns acum să facă parte involuntar din politica de distrugere a României. Cum? Băsescu, prin cloaca lui de pedişti impertinenţi au adus cetăţenii României, „românii” cum zic ei demagogic, la disperare. Fiecare dobitoc trimis la bârfa de seară numită „talkşou”, intră mănuşă într-unul din următoarele şabloane: arogant, impertinent, insolent, ireverenţios, îndrăzneţ, ţâfnos, necuviincios, neobrăzat, nerespectuos, neruşinat, semeţ, sfidător, sfruntat, trufaş, ţanţoş,  prezumţios, neînfrânat, tupeist.

Politicianul pedist e, într-un cuvânt, un botos bine instruit. Adică o obrăznicătură capabilă să bage în isterie orice jurnalist de bun simţ! Contrareacţie la acest tupeu băsescian nemărginit, jurnaliştii acestor posturi se radicalizează ajungând şi ei la nervi, gâlcevitori şi fanatici. Dar prin fanatismul lor antibăsescian dus pe faţă douăzecişipatru de ore din douăzecişipatru, până la inconştienţă, fac gafe monumentale. Uitaţi-vă dacă scapă la aceste posturi vre-o declaraţie a vreunuia din gaşca antiromânească băsescian-slolojeană sub pretextul că aceştia „mint”. Tâmpeniile lor nu trebuie date în nici un chip pe post ci numai efectele tâmpeniilor lor. Asta e deja inconştienţă şi prostie ce devine treptat o strategie: maleficii băsescieni sunt chemaţi în studiourile de televiziune şi în loc să li se spună franc în faţă „- Bă, voi nu vedeţi că ne prostiţi în faţă?”, o ţin ore în şir într-o lălăială de unde nimeni nu mai alege nimic.

E clar că psihologii serviciilor secrete ale lui Băsescu au mizat pe asta şi au instruit special pe cei care vin în aceste studiouri. Cred că unii pedişti ca Popoviciu sau ca Vişan, i-au dimineaţa cursuri de cretinism iar seara, sunt trimişi să le etaleze la „talkşou”. Lucru sigur, toţi idioţii aceştia care s-au băgat inconştient în strategia de îndobitocire a României au reuşit lovitura: pentru cetăţean vina haosului actual o au „toţi politicienii”, apoi guvernul şi culmea, abia al treilea vine la rând în sondaje Băsescu! Adică, tocmai acela care a dat ultima lovitură de graţie României prin împrumutul incredibil impus găştii lui de la Cotroceni, aflată în slujba capitalului mondial şi european.

În consecinţă, România e deja insolvabilă, scenariul de guvernare externă cu pierderea suveranităţii e gata! Dar ţara nu este încă în zona Euro şi tocmai de aceea Angela Merkel a jucat la Bucureşti fanfaronada „ajutorului frăţesc” pentru ca România  să poată „îndeplini criteriile” zonei Euro.

Ori, chiar şi dacă nu le va îndeplini, în luna martie 2011, România va intra în Spaţiul Schengen pregătindu-se să fie dirijată de nemţi, reintrând sub tutela lor aşa cum a mai fost de-a lungul istoriei.

Punem pariu că vocile inconştiente, alături de cele în misiune antiromânească din trusturile de presă, vor propaga şi vor grăbi scenariul maleficului Dracula cotrocean: „- Dă-i dracului pe ăştia, să ne conducă mai bine nemţii!”.

Şi uite-aşa repetăm noi românii istoria făcându-ne fraţi exact cu cei care pierd în final războiul!

  

 

 

Prof. Nicolae N. Tomoniu, 24 oct. 2010

Articol scris pentru Publicaţiile ARP

 

 

 

 

 

---

Restartare site

 

  Alte ARTICOLE

---

 

Site www.tomoniu.ro

 

© Copyright Fundaţia Tismana – 2006

Aici situl „Cu noi găsiţi orice!”

 

Conversaţi cuminţi aici: pareri@tomoniu.ro