Ultima fraudă a alegerilor la ora 20,55: Băsescu se declară câştigător când lumea încă vota. Gestul a fost copiat şi de Gioană „prostănacul” după 5 minute

Alegerile prezidenţiale 2009 au demonstrat încă odată, ceea ce autohtonii, basarabenii şi americanii care l-au votat pe Băsescu n-au înţeles: el pregătea din nou o mare fraudă electorală. Mai ales în Transilvania si Banat dar şi în întreaga ţară, prefecţii au fost înlocuiţi pentru a fi principalii factori de fraudă. Noii prefecti au ales structura BE Judeţean, BE Local si a serviciilor desconcentrate. Întreaga reţea a fost sprijinită din umbră de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale sub nume de cod „Taurul”,  astfel încât voievozii imperiului austriac să recâştige alegerile!

Căutaţi ceva?

Articol nou:  FRAUDA ELECTORALĂ CU NUME DE COD „TAURUL”

---

 

FRAUDA ELECTORALĂ CU NUME DE COD „TAURUL”

 

               Delir, aiureală, sminteală, dezordine, absurditate, într-un cuvânt degradare morală fără precedent. Aşa a ajuns România condusă ca un grajd de vite de Băse cow-boy-ul avansat de „Secu” prin anii 1980 la Anvers! Am ajuns ţara lui „ba pe-a mătii” iar hărmălaia a cuprins patria lui Dracula mai abitir decât atunci când, noi copiii, ne înjuram de Crăciun ridicând a ameninţare colindele: „Pe mă-ta măăăăăă!”, „Ba pe-a mă-ti măăăăăă!”, „Ba pe-a mă-ti că-i mai brează şi cântă la bobotează! Hă, hă, hă, hăăăăăăăăă!” 

România, ţara manelelor şi a prostului gust, ajunsă pe mâna unor jefuitori de ţară nu mai este demult România „poporului”, România „românilor” aşa cum clamează preşedintele Băse şi gaşca lui de boci pupincurişti! Am spus mereu că ţara noastră este condusă de voievozii imperiului austriac prin diversiuni care vin prin toate canalele media după reguli precise: „să se creeze teme false care să ducă în final la consolidarea puterii politice a partidului propriu, la câştigarea alegerilor şi la sprijinirea capitalului străin întru prosperitatea firmelor la care sunt parte şi oamenii noştri”.

Am spus-o în câteva articole din ultimii doi ani şi nu m-a crezut nimeni. Iar acum nenorocirea s-a produs: grupul care ne-a procopsit cu acordurile PSAL, grupul Băsescu, Stolojan, Stoica, Berceanu (de Decebal Remeş s-au descotorosit!) care s-a aflat la cârma privatizărilor firmelor româneşti, grupul care ne-a împrumutat pentru prima dată la FMI iar acum se pregăteşte să dea lovitura mortală ţării noastre prin alt împrumut de zeci de miliarde de dolari, a câştigat alegerile. Da, le-a câştigat! Scriu în vremea altei diversiuni: „renumărarea voturilor nule”. Putea inova „Curtea Constituţională” o altă găselniţă mai infailibilă decât asta? Vă asigur că nu se va găsi nimic printre acele voturi care să incrimineze „fraudarea alegerilor” pentru că realitatea fraudării alegerilor trebuie căutată în cu totul altă parte şi constă în multe strategii antiromâneşti secrete printre care şi una de valoare istorică care circulă ca un comunicat „pe sub mână”, exact ca în vremea securităţii lui Ceauşescu:

„Mai mulţi angajaţi ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) Satu Mare, afirmă că în data de 6.12.2009, începând cu ora 13.40, moment în care Mircea Geoană îl depăşea cu mai mult de 5 procente  pe Traian Băsescu, a fost pus în aplicare un plan de rezervă (planul B), la ordinul generalului Marcel Opriş, şeful STS, şi sub coordonarea vicepreşedintelui PDL Adriean Videanu.

Concret, STS Satu Mare a avut o derivaţie secretă din schema STS conectată la un server din sediul central al PDL din Aleea Modrogan, având numele de cod „Taurul”. Toate judeţele au avut derivaţie din reţeaua principală, mai puţin municipiul Bucureşti.

Potrivit surselor STS, în noaptea de 6 spre 7 decembrie, la ora 3,15,  toate derivaţiile au fost dezafectate sub directa supraveghere a generalului Marcel Opriş, fiecare judeţ decuplându-se pe rând după ce s-au închis şi cheile pe datele finale. Despre acest fapt ştiu doar şefii judeţeni ai STS şi cadrele tehnice, respectiv, doi subofiţeri care au realizat conexiunile. Toate conexiunile au fost operaţionale cu data de 06.12.2009, ora 1,30.

Afirmaţia că toate datele au fost transmise prin intermediul telefoanelor mobile şi a telefonului guvernamental (T.O.) este falsă, deoarece toate datele au fost transmise electronic simultan cu cele oficiale. STS a avut inclusiv „spioni” de alarmă care semnalau acustic şi vizual depăşirea în procente a unuia sau altuia dintre candidaţi.”       Citiţi mai departe

 

Citiţi

BULETINUL INFO "SEMANATORUL" nr. 12:

http://www.semanatorul.ro/buletin/2009/12.htm

 

 

Citiţi pagina în alte limbi:
 

 fr  it  es  uk  de

IMPORTANT!

BRÂNCUŞI ARE NEVOIE DE NOI!

 

Galeriile de artă Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiţi artişti din sec XX. BRANCUSI era pe locul doi la trei sute de voturi distanţă de Picasso dar conform unui e-mail primit la publicaţiile ARP, a fost depunctat cu două mii puncte iniţial pe motiv ca NU era votat din România. Copiaţi ce scrie in această căsuţă text şi trimiteţi mesaj tuturor prietenilor dvs.! Să arătăm că încă mai suntem români patrioţi, că ne pasă de artiştii noştri! Vă ia doar câteva secunde să votaţi aici:

http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote

pentru a ridica pe Brâncuşi de pe locul 18, unde a fost retrogradat, pe locul lui de onoare, două mii puncte fac două mii de români uniţi, fac două mii de calculatoare. (Nu se poate vota de pe un calculator de mai multe ori)  Votaţi Brâncuşi! Din cinci sute de artişti câţi sunt acolo... pe lista celor mai buni, doar Constantin Brâncuşi este din partea României... chiar merita sa îl votam... e doar la un clic.

Lucrările lui Brâncuşi în imaginile de sus:

Stânga (Adam şi Eva), dreapta (Regele regilor)

 

„SEMĂNĂTORUL – Editura online”

 

La un secol de la apariţie, conceptul revistei "Sămănătorul" a fost reiniţiat de Asociaţia Română pentru Patrimoniu şi Fundaţia Tismana.

 "Sămănătorul"  reînvie acel vechi concept literar încurajând lucrările originale, detaşate de partizanatul politic, populismul şi demagogia de astăzi. 

Puteti participa şi dvs. cu volume originale la

www.editura-online.ro

 

Citiţi cartea

ULTIMII SOLDAŢI AI NEAMULUI ROMÂNESC

 

ARHIVA . Pagini vechi până la: 6 iulie 09, 12 iulie 09, 19 iulie 09, 27 iulie 09 , 28 august 09, 26 sept. 09 , 20 oct. 09, 7 dec.09

---

Început | Opinii | Societate | Natura | Religie | Istorie | Politice | Cultura | Diverse | Reportaj  | Abuzuri | Articole noi

 

Lista siturilor personale de la geocities.com care s-au transferat la xhost:

www.geocities.com/tomoniu/ se transferă la adresa www.tomoniu.sapte.ro   (deja activ)

www.geocities.com/sgpocruia/ se transferă la adresa www.tomoniu.sapte.ro/sgpocruia/     (Situl Şcolii Pocruia)

www.geocities.com/ntomoniu/ se transferă la adresa http://www.tomoniu.sapte.ro/ntomoniu/tismana/ (Situl Tismana Milenară)

www.geocities.com/tismanagorj/ se transferă la adresa http://www.tomoniu.sapte.ro/tismanagorj/ (Tismana sec. XX: CFF, Arta Casnică, Eroii Tismanei)

www.geocities.com/tismana_gorj/ se transferă la adresa http://www.tomoniu.sapte.ro/tismana_gorj/ (Situl Albume vechi)

www.geocities.com/oaralarisa/ se transferă la adresa www.tomoniu.sapte.ro/oaralarisa/     (Situl pictoritei Mindoiu din Pocruia)

lista va continua pe măsură ce transferăm şi alte situri….

Situri ale instituţiilor publice

www.geocities.com/primariatismana/ şi-a transferat vechiul site la adresa http://www.primariatismana.sapte.ro/ (deja activ)

www.geocities.com/manastireatismana/ şi-a transferat vechiul site la adresa http://www.manastireatismana.ro/ (deja activ)

www.geocities.com/gsitismana/ şi-a transferat vechiul site la adresa http://www.gsitismana.sapte.ro/ (deja activ)

www.geocities.com/gradinita/ şi-a transferat vechiul site la adresa http://www.grupa.trei.ro/   (deja activ)

Situri personale, ale firmelor, asociaţiilor şi fundaţiilor

www.geocities.com/fundatiatismana/ şi-a transferat vechiul site la adresa http://www.topesti.trei.ro (deja activ)

Deşi serverul românesc gratuit xhost îşi bagă reclama lui subliniind cuvinte din articole, n-avem ce face, e bun şi aşa! Mai ales pentru siturile pe care le transferăm de la geocities. Ele sunt istorie, sunt primele situri făcute în Tismana şi ar fi păcat să se piardă! Mulţi îmi scriu cu nostalgie că au dispărut de pe Internet şi aveau informaţii interesante, spre exemplu despre fotbal, CFF, Arta Casnică, eroii Tismanei, etc.. N-au dispărut, le transferăm aici sau pe alte situri.

Dacă vedeţi un singur cadru, clic aici reîncărcare www.tomoniu.ro
 
Citiţi www.tismana.ro, situl informaţiei şi evenimentului local

Pentru informaţii privind Tismana vedeţi situl de legături Internet al „Fundaţiei Tismana” www.tismana.eu

 

Nicolae N. Tomoniu - Scrieri, activitate publicistică

"Neamul întemeietor al lui Basarabă", Editura_Carpathia_Press_&_Production, 2008, ISBN: 978-973-7609-32-8

"Al cincilea patriarh" - volum colectiv, Editura_Intermundus, 2007, ISBN:978-973-87754-6-6

"Înţeleptul din America" - volum colectiv, Editura_Intermundus, 2008, ISBN:978-973-87754-2-8

"Mărturisirea de credinţă litera" - volum colectiv, Editura_Carpathia_Press_&_Production, 2008, ISBN: 978-973-7609-37-3

"In memoriam – Artur Silvestri, mărturii tulburătoare" - volum colectiv, Editura_Carpathia, 2009, ISBN: 978-973-7609-44-1

Articolele prezente pe acest site au apărut  în buletinul „Analize şi fapte”, cu legătură spre publicaţiile ARP , "Epoca", "Neamul românesc", "Monitor cultural", "Etoile du Danube" şi  în alte publicaţii ARP – Asociaţia Română pentru Patrimoniu iniţiate de regretatul prof. Artur Silvestri.

Colaborator la ziarele "Universul", "Gorjeanul", periodicele culturale "Portal Măiastra" din Târgu-Jiu, „Vestea” din Mehadia şi “Oglinda literară” din Focşani.

---

Vechiul site autobiografic a fost mutat la adresa de mai jos: http://www.tomoniu.sapte.ro

 

Adresa de corespondenţă: Nicu N. Tomoniu, Str. Tismana, nr. 153 Oraşul Tismana, Judeţul Gorj, RO-217 495

Mobil: 0724-064-482 * Fix: 0253-374-153 * E-mail: nicu (at) tomoniu (punct) ro * Reconstituiţi adresa. E scrisă în acest fel din cauza spamului !

Citiţi:

Casetă text:

Acest prim volum poate fi citit şi descărcat de aici:

http://www.tomoniu.ro/opinii/istorie/basarabi1.htm

 

free counters

 

Acest contor nu numără de câte ori este vizitat situl începând cu aprilie 2009 ci câţi vizitatori dintr-o ţară îl vizitează. Spre exemplu, 12 vizitatori din USA ar fi putut vizita situl de peste 50 de ori dar sunt contorizaţi o singură dată după IP-ul pe care-l folosesc în aceea ţară.

Contorul este interesant prin faptul că dă o idee despre aria de răspândire în lume a românilor care sunt interesaţi de acest site.

 

 

Cititi ZIARELE de astazi: Clic aici 

Cum va fi vremea: Meteo PADES

Programele posturilor TV: Clic aici

Cursurile principalelor valute: Clic aici

Ultimele rezultate de la Loteria Romana: Clic aici

 

Calendar azi:

 

---

Contact Fundaţia Tismana

 

© Copyright Fundatia Tismana – 2008